Osobně v Brně | na dotaz |
Osobně v Praze | na dotaz |
Výdejní místo | na dotaz |
Přepravní společností | na dotaz |
Javorový sirup se získává z mízy cukrového javoru, ze které se potom zahřátím nechává odpařit část vody. Nejkvalitnější sirupy pocházejí ze Severní Ameriky, kde jeho výroba patří ke kulturním tradicím. Na výrobu 1 litru javorového sirupu je zapotřebí 40 litrů mízy, takže je jeho produkce finančně náročná. Perfektní alternativa bílého cukru s nižším glykemickým indexem se specifickou, ořechovo-medovou chutí.
Použití javorového sirupu: jako běžné sladidlo při slazení teplých i studených nápojů, při přípravě marinád při pečení všech druhů masa. Vynikající je i ve všech cukrářských výrobcích, na palačinkách, toustech nebo při výrobě banánů v čokoládě.
Země původu: Kanada
Složení: 100% kanadský javorový sirup
Skladování: Otevřenou lahev skladujte v lednici.
Hmotnost: 540 g / 400 ml BIO javorového sirupu
Výrobce | Wolfberry s.r.o. |
Související kategorie: | |
Zaměrení: | |
Léčivé látky: |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
Osobní odběr v Brně zdarma! 2x výdejní místo |