Jáhlové vločky, podobně jako například rýžové vločky, můžeme použít do polévek, sýrových pomazánek nebo pro zahuštění omáček. Také jsou dobrým pomocníkem při pečení.
Konopný protein je zdrojem vitamínů (vitamíny skupiny B, D, E), minerály (hořčík, železo, fosfor, draslík, vápník a zinek), vlákninu, lecitin, esenciální aminokyseliny, omega 3 a 6 mastné kyseliny.
Uplatnění rýžové vločky najdou jako přísada do kaše, jako zahušťovadlo pokrmů (polévek, omáček,musli, snídaňových směsí, salátů, smoothie), jako přísada do pomazánek nebo použít jako součást pečení.
BIO Dýňový protein poslouží jako skvělá alternativa k syrovátkovému proteinu. Rostlinný protein z dýňových semínek obsahuje velké množství vlákniny, bílkovin a tělu prospěšných aminokyselin. Ocení ho osoby trpící alergií na lepek a laktózu.
Plody goji v hořké čokoládě tu jsou pro každého, kdo má chuť na něco sladkého a zároveň dbá na své zdraví. Goji je proslulá svým vysokým obsahem karotenoidů a vitamínu C, díky čemuž se jedná o velmi významný antioxidant. Jako antioxidant je známé i kakao
Plody goji (kustovnice čínská) obalené v mléčné čokoládě se skořicí tu jsou pro každého, kdo má chuť na něco sladkého a zároveň dbá na své zdraví. Goji je proslulá svým vysokým obsahem karotenoidů, díky čemuž se jedná o velmi významný antioxidant.
Přírodní hydrolyzovaný kolagen pro každého, kdo chce pečovat o svou pleť opravdu od základů. Molekuly kolagenu typu I pomáhají udržovat pokožku hebkou, pružnou a dlouhodobě hydratovanou.
Prášková křemelina představuje jedinečný zdroj křemíku. Dodává organismu přírodní a snadno vstřebatelný organický křemík včetně celé řady důležitých stopových prvků. Křemelina prášek od značky Allnature se vyrábí ze sypké křemeliny z buněk řas rodu Aulaco