Osobně v Brně | na dotaz |
Osobně v Praze | na dotaz |
Výdejní místo | na dotaz |
Přepravní společností | na dotaz |
Sojová omáčka je jedním z poznávacích znaků asijské kuchyně, kde se jako dochucovadlo používá více než 2500 let. Vyrábí se ze sójových bobů, fermentovaných pomocí plísní rodu Aspergillus a má typicky tmavou barvu. Charakteristická barva vzniká především z kombinace aminokyselin získaných z bílkovin a glukózy ze škrobu.
Používá se jak k vaření, tak jako dochucovadlo studených pokrmů.
Alergeny: Sója, pšenice (lepek). Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.
Složení:voda, sójové boby*, sůl, pšenice*, * z kontrolovaného ekologického zemědělství
Objem: 250 ml
Energetická hodnota | 234 kJ/56 kcal |
Tuky z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g 0 g |
Sacharidy z toho cukry |
6,0 g 6,0 g |
Bílkoviny | 8,0 g |
Sůl | 13 g |
Výrobce | Allnature |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
Osobní odběr v Brně zdarma! 2x výdejní místo |