Sojová omáčka Shouyu BIO 250ml

Sojová omáčka Shouyu BIO 250ml
na dotaz na dotaz
na dotazPřepravní společností:
Osobně v Brněna dotaz
Osobně v Prazena dotaz
Výdejní místona dotaz
Přepravní společnostína dotaz

Sojová omáčka je jedním z poznávacích znaků asijské kuchyně, kde se jako dochucovadlo používá více než 2500 let. Vyrábí se ze sójových bobů, fermentovaných pomocí plísní rodu Aspergillus a má typicky tmavou barvu. Charakteristická barva vzniká především z kombinace aminokyselin získaných z bílkovin a glukózy ze škrobu.

Sojová omáčka Shouyu

  •  je v BIO kvalitě a jemnější než sojová omáčka Tamari
  • má zakulacenou sladkost, osvěžující kyselost, slanost a jemnou stopu hořkosti

Používá se jak k vaření, tak jako dochucovadlo studených pokrmů.

Alergeny: Sója, pšenice (lepek). Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.

Složení:voda, sójové boby*, sůl, pšenice*, * z kontrolovaného ekologického zemědělství

Objem: 250 ml

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 234 kJ/56 kcal
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
0 g
Sacharidy
z toho cukry
6,0 g
6,0 g
Bílkoviny 8,0 g
Sůl 13 g
VýrobceAllnature
VÝPRODEJ !
se SLEVOU až 49%
Osobní odběr v Brně
zdarma! 2x výdejní místo