Vlašské ořechy ADVENI MEDICAL, spol. s r.o.

Cena a štítky
Hmotnost
(0)
(0)
Zobrazit vybrané
Rozsah hmotnosti
(0)
(0)
Zobrazit vybrané
Antioxidanty
Výpis je omezen filtrem
0 produktů

Vlašské ořechy, plody ořešáku, patří mezi tradiční ořechy pěstované hojně na našem území. Jsou významným zdrojem tuků (nenasycené mastné kyseliny omega 3), vlákniny, proteinů, vitamínů B1, B2, B3, B6, B9, provitamin A (betakaroten), malé množství vitamínu C a E,  a minerálů železo, vápník, hořčík, zinek, selen, fosfor, draslík. Před konzumací je vhodné vlašské ořechy namočit na cca 8 hodin do vody, poté jsou velmi lahodné a téměř k nerozeznání od těch z nové sklizně.

Vlašské ořechy a jejich účinky:

  • podporují mozek a jeho funkce
  • jsou zdrojem energie pro buňky a podporují jejich dělení
  • mají protizánětlivý účinek
  • podporují zdraví očí a působí proti makulární degeneraci (lutein a zeaxantin)
  • podporují zdraví srdečního svalu a cévní soustavy
  • protizánětlivé účinky
  • podporují zdravou pokožku, vlasy a nehty
  • zde uvedené informace na webu s výrobkem nesouvisí a mají pouze informativní charakter (chcete-li)
  • více informací o vlašských ořeších

Dávkování: 30-50g za den, nebo jedna hrst

Skladování: suché, chladné a temné místo do teploty 20°C

Použití: pro přímou konzumaci (před konzumací doporučujeme namočit na 4 hodiny ve vodě), do snídaňových směsí, jogurtů, zákusků atd. 

Ořechy, použití a účinky - články:

 

Zobrazit více Zabalit
VÝPRODEJ !
se SLEVOU až 49%
Osobní odběr v Brně
zdarma!