Osobně v Brně | na dotaz |
Osobně v Praze | na dotaz |
Výdejní místo | na dotaz |
Přepravní společností | na dotaz |
Mouka z černé rýže se obvykle míchá s jinými druhy, protože těsto jen z rýžové mouky není příliš pružné. Je vhodné kombinovat ji hlavně s moukami, které mají vyšší obsah bílkovin. Můžete jí použít až 33 % z celkového objemu mouky v receptu. Při použití této mouky může mít výsledný produkt fialovou barvu. Více o účincích černé rýže.
Použití: na zahušťování, výrobu omáček
Země původu: Thajsko
Složení: 100% mletá zrna černé rýže
Skladování: při pokojové teplodě, na temném místě
Hmotnost: 500 g
Výrobce | AWA superfoods |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
Osobní odběr v Brně zdarma! 2x výdejní místo |