Osobně v Brně | na dotaz |
Osobně v Praze | na dotaz |
Výdejní místo | na dotaz |
Přepravní společností | na dotaz |
Fazole černé oko se nemusí namáčet, pro zkrácení doby přípravy je to však doporučováno.
Použití: do polévek, salátů nebo jako příloha
Chuť: má příjemnou lehce oříškovou chuť, trochu připomíná cizrnu
Složení: fazole černé oko.
Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Země původ: Kanada
Příprava: před kuchyňskou úpravou je nutné fazole předem namočit přes noc do vody na 10 - 12 hodin. Poté vodu vylijeme, fazole propláchneme vodu slijeme a vaříme v nové vodě po dobu asi 30 - 40 minut. Pro snížení nadýmavosti doporučujeme ještě přidat bylinky jako například: saturejku, kmín, fenykl, kurkumu, koriandr nebo majoránku. Fazole je možné také naklíčit, čímž ještě zvýšíme stravitelnost kvalitních rostlinných bílkovin a obohatíme se navíc o další vitamíny a minerální látky.
Hmotnost: 500g
Nutriční hodnoty:
Výrobce | DIANA COMPANY,spol.s r.o. |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
Osobní odběr v Brně zdarma! 2x výdejní místo |