Javorový sirup BIO 400 ml

Javorový sirup BIO 400 ml
na dotaz na dotaz
na dotazPřepravní společností:
Osobně v Brněna dotaz
Osobně v Prazena dotaz
Výdejní místona dotaz
Přepravní společnostína dotaz

Javorový sirup se získává z mízy cukrového javoru, ze které se potom zahřátím nechává odpařit část vody. Nejkvalitnější sirupy pocházejí ze Severní Ameriky, kde jeho výroba patří ke kulturním tradicím. Na výrobu 1 litru javorového sirupu je zapotřebí 40 litrů mízy, takže je jeho produkce finančně náročná. Perfektní alternativa bílého cukru s nižším glykemickým indexem se specifickou, ořechovo-medovou chutí.
 
Použití javorového sirupu: jako běžné sladidlo při slazení teplých i studených nápojů, při přípravě marinád při pečení všech druhů masa. Vynikající je i ve všech cukrářských výrobcích, na palačinkách, toustech nebo při výrobě banánů v čokoládě. 

Javorový sirup, jeho účinky a vlastnosti:

  • účinný antioxidant (riboflavin – B2)
  • nízký glykemický index
  • přírodní imunostimulant
  • podporuje mužské reprodukční zdaví díky obsahu zinku
  • obsahuje vápník, mangan, draslík, vitamíny skupiny B

Nutriční hodnoty ve 100 g javorového sirupu:

  • Energie: 1126 kJ / 269 kcal
  • Tuky: 0,1 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy: 67 g – z toho cukry 61,5 g
  • Bílkoviny: 0 g
  • Sůl: 0,1 g
  • Vláknina: 0,2 g


Země původu: Kanada

Složení: 100% kanadský javorový sirup 

Skladování: Otevřenou lahev skladujte v lednici.

Hmotnost: 540 g / 400 ml BIO javorového sirupu

VýrobceWolfberry s.r.o.
VÝPRODEJ !
se SLEVOU až 49%
Osobní odběr v Brně
zdarma! 2x výdejní místo