Pikantní Curry polévka BIO 400g

Auga, Pikantní Curry polévka BIO 400g
na dotaz na dotaz
na dotazPřepravní společností:
Osobně v Brněna dotaz
Osobně v Prazena dotaz
Výdejní místona dotaz
Přepravní společnostína dotaz

Auga Pikantní curry polévka s kokosem a houbami shiitake BIO 400 g

Pikantní curry polévka je uvařená ze zeleniny, kokosového nápoje, houbami Shiitake, křupavými bambusovými výhonky a díky jemnému dochucení má nezaměnitelnou a skvělou chuť.

Výhodou je také obal. Polévka je zabalena v inovativním odlehčeném sáčku. Bylo prokázáno, že tento vak má během životního cyklu produktu výrazně nižší emise CO2 ve srovnání se skleněnou nádobou podobné velikosti.

  • Pikantní kari polévka je vyrobena z bio surovin a obsahuje pouze čerstvé suroviny bez použití konzervantů. Má originální vůni a chuť.
  • Neobsahuje konzervanty a alergeny a je vhodná pro vegany.
  • Polévka připravená k okamžité konzumaci.
  • Je vyrobena z bio surovin, má balení šetrnější k životnímu prostředí.

Návod k přípravě:

  • V hrnci: Neotvírejte, ponořte do vroucí vody a ohřívejte cca 10 minut. Následně otevřete, nalijte do hrnce a ohřívejte za stálého míchání cca 2-3 minuty.
  • V mikrovlnné troubě: Otevřete, umístěte do trouby a ohřívejte 3-4 minuty na 750 wattů.

Složení: Pitná voda, kokosový nápoj* 18 % (kokosový extrakt 60 %, pitná voda), Shiitake houby* 6 %, mrkev*, rýžová mouka*, kukuřice*, rajčatový protlak*, bambusové výhonky*, cukr*, kokosový olej*, kari* 0,9 %, pomerančový koncentrát *, mořská sůl, koření*. * = z produkovaného ekologického zemědělství.

Skladování:Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0 - 25°C. Chraňte před mrazem. Otevřený výrobek skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.

Hmotnost: 400g, dávka (1 porce) 250g (dávek v balení: cca 1 a 1/2).

Nutriční hodnoty / 100 g

  • Energetická hodnota: 284 kJ / 68 kcal
  • Tuky: 4,4 g, z toho nasycených: 4,2 g
  • Sacharidy: 6,2 g, z toho cukry: 2,9 g
  • Bílkoviny: 0,9 g
  • Sůl: 0,95 g
VýrobceAuga
VÝPRODEJ !
se SLEVOU až 49%
Osobní odběr v Brně
zdarma! 2x výdejní místo