Tapiokový škrob 250g

Tapiokový škrob 250g
na dotaz na dotaz
na dotazPřepravní společností:
Osobně v Brněna dotaz
Osobně v Prazena dotaz
Výdejní místona dotaz
Přepravní společnostína dotaz

Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v kombinaci s jinými bezlepkovými moukami. Tapiokový škrob má vynikající pekařské vlastnosti a neutrální chuť. Plnohodnotně nahradí běžnou pšeničnou mouku. Pečivo z něj je velmi jemné, vláčné, méně se drolí a vydrží déle než běžné pečivo.

Použití tapiokového (maniokového) škrobu:

  • vhodný pouze pro tepelné zpracování
  • příprava slaných i sladkých těst
  • na zahušťování polévek a omáček
  • do placek, knedlíků a noků
  • obalování masa a ryb
  • příprava drobenky na koláče

Pokud chcete škrob použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody.

Složení: 100% škrob z kořene manioku (tapioky)

Skladovaní: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Hmotnost: 250 g

 

VýrobceADVENI MEDICAL, spol. s r.o.
VÝPRODEJ !
se SLEVOU až 49%
Osobní odběr v Brně
zdarma! 2x výdejní místo