Mladý zelený ječmen.

Mladý zelený ječmen.

Zelený ječmen výrazně zvyšuje imunitu, protože je enzymaticky „živý".

Enzymy řídí veškeré pochody v našem těle. Bez nedýcháme, nemůžeme myslet a se neposuneme obsah našich střev, nebije nám srdce. Bez enzymů neproběhne jediný příkaz našeho mozku, jediný elektrický přenos. Všichni se rodíme s "enzymatickou bankou" a vyčerpání enzymů jednoduše znamená smrt. Některé enzymy si tělo umí vyrobit, ale mnohé ne a ty musíme přijmout stravou. Stravou, která nepřešla tepelnou úpravou přes 42°C ( RAW strava ).

Není náhoda, že zrovna tato teplota je při horečce hraniční pro přežití, nad touto hodnotou začínají „umírat" právě enzymy. Tepelně zpracované jídlo sice chutná, ale pro její trávení je potřeba mnoha enzymů. Ideální strava organismus nevysává, ale sytí. I proto zelené nápoje pijí i lidé, kteří sahají na hranice svých možností. Vrcholoví sportovci jako kulturista David Hawk, maratónec Jerry Dunn či profesionální golfová legenda Arnold Palmer jistě vědí, co dělají, když pravidelně pijí zelené nápoje.

Ječmen - sušená šťáva, antioxidant

se pěstuje se v Utahu v nadmořské výšce 1500 m na plochách bývalých jezer sopečného původu. Na těchto místech po vyschnutí jezer před desetitisíci lety nikdo nic nepěstoval, tedy ani nehnojil a nepostřikoval. Půda byla zúrodněna navrtáním hluboko uložených minerálních pramenů. Je tedy velmi bohatá na minerály a rostliny mají výjimečný obsah zásadotvorných živin.

Rostlinky ječmene se nepřihnojují, ani nepostřikují žádnými pesticidy, či insekticidy, pěstují se v BIO kvalitě. Zrna mladého ječmene se po zasetí nechají vyrůst do výšky 20 – 30ti centimetrů, kdy mají nevyšší výživnou hodnotu. Po té se sklidí, vydžusují (jakoby odšťavní) a tato šťáva bez vlákniny se usuší na prášek podobný zelenému pudru. Suší se při teplotě 31 °C po dobu cca 2 minut. Díky tak nízké teplotě zpracování si zachovává enzymatickou hodnotu. Samozřejmě bez újmy zůstávají také vitamíny a minerály. Výsledný produkt si zachovává téměř všechen obsah v nezměněné podobě, zůstává také plně antioxidačně aktivní. Do Mladého ječmene se nepřidávají žádné konzervační, nebo pasterizační látky, jde o 100% prášek ze šťávy z mladého ječmene.

Fakta o šťávě ze zeleného ječmene:

  • Dr. Hagiwara o mladém ječmeni prohlásil: " Jeho pomoc u široké škály nemocí ukazuje, že rostlinná míza podporuje optimální fungování těla a nezaměřuje se na určité nemoci, jak to dělají léky. Je zřejmé, že působící proti obezitě a ekzémům stejně jako proti srdečním chorobám a rakovině je buď lékem neuvěřitelně zázračným" nebo lékem vůbec žádným ..." 
  • Výtažek podporuje přirozené léčebné procesy u nejrůznějších nemocí včetně artritidy, astmatu, kožních problémů, obezity, chudokrevmosti, zácpy, oběhových potíží, cukrovky, srdečních chorob, rakoviny, cholesterolu a ledvinových problémů. 
  • Chlorofyl působí protizánětlivě a urychluje hojení poškození tkáně. Jeho očistné vlastnosti jsou v lidové medicíně známé od pravěku.
  • Obsahuje antioxidant 2"-0-GIV který disponuje 200 x silnější antioxidační aktivitou než alfatokoferol (vitamin E). Zelenina a nápoj sdružuje ozdravné vlastnosti základních druhů zelenin.
  • Enzymatická aktivita byla zaměřena u 20 známých enzymů, jako např. superoxiddismutáza, kataláza, cytochromoxidáza a další.
  • Do Mladého ječmene se nepřidávají žádné konzervační nebo pasterizační látky, jde o 100% prášek ze šťávy z mladého ječmene.

Zařazením návyku vypití jednoho džusu Mladého ječmene ráno a jednoho džusu večer uděláte první krok k zelenému zdraví a budete se cítit tak dobře, že už nebudete chtít přestat. Vlastní zkušenost :-)

Pokud potřebujete poradenství zdravého životního stylu nejen v oblasti zelených potravin, se kterými pracuji a sestavuji plány na detoxikaci organismu a léčbu různých zdravotních problémů,  máte jakýkoliv zdravotní a nebo psychický problém, jsem Vám plně k dispozici. Pavla Růžičková kontakt ruzickova.paja@seznam.cz

VýrobceČlánky

 Kešu ořechy