Osobně v Brně | zítra |
Osobně v Praze | pozítří |
Výdejní místo | pozítří |
Přepravní společností | pozítří |
Rýžový ocet má své kořeny v Číně, kolem 5. století se pak stal oblíbeným i v Japonsku, kde je dodnes základem pro dochucení sushi rýže nebo přípravu dresinků. V jihovýchodní Asii se jako okyselující dochucovadlo častěji než ocet používá limetka či tamarind, proto většina značek, se kterými se v obchodech setkáte, jsou japonské, čínské nebo tchajwanské.
Náš BIO rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže – cukry v rýži se přemění na alkohol (rýžové víno) a následnou druhou fermentací pak na ocet, který je obvykle mnohem méně kyselý a jemnější než klasické kvasné či jablečné octy.
Použití: Hodí se k dochucení sladkokyselých pokrmů jako jsou pickles, těstovinové a luštěninové saláty, rýžové nudle, sushi. Dále jej lze použít k přípravě dipů, marinád, majonéz a také do octových nápojů.
Složení: voda, celozrnná hnědá rýže, mořská sůl, koji (Aspergillus oryzae)
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před slunečním světlem.
Země původu: Japonsko
Výrobce: DAY Spa Shop s.r.o., Cejl 107, 602 00 Brno
Objem: 250 ml
Výživové údaje na 100 ml
Výrobce | DAY SPA |
Superpotraviny seznam | Rýže |
Hmotnost | 0.3 kg |
Související kategorie: | |
Zaměrení: | |
Léčivé látky: |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
Osobní odběr v Brně zdarma! 2x výdejní místo |