Osobně v Brně | na dotaz |
Osobně v Praze | na dotaz |
Výdejní místo | na dotaz |
Přepravní společností | na dotaz |
Jablka patří mezi jednu z nejzdravějších plodin díky vysokému obsahu vitamínů, vlákniny a živin s nižším množstvím kalorií.
A jedním ze způsobů jak využít výhod jablka a jeho zpracování je výroba jablečného octa.
Použití: jablečný ocet se používá jako dochucovadlo různých pokrmů. nejčastější je použití jako zálivka do salátů, nebo k dochucení polévek, omáček, zeleninových směsí. Jablečný ocet je i skvělý konzervant, který se používá na okysličení potravin a odstranění bakterií.
Skladovací podmínky: sucho, teplota do 20stupňů Celsia. Po otevření uchovejte v chladu do 10 stupňů Celsia.
Složení:
Země původu: Česká republika
Značka: Nový sad Třešnovka, MUDr. Zdeněk Trpělka, Ulrychova 867/44, 624 00 Brno
Objem: 500ml
Výživové údaje ve 100ml.:
Výrobce | Nový sad Třešnovka |
Hmotnost | 0.65 kg |
Související kategorie: | |
Zaměrení: | |
Léčivé látky: |
![]() |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
![]() |
Osobní odběr v Brně zdarma! 2x výdejní místo |