UPOZORNĚNÍ: Z důvodu šíření COVID-19 došlo k nárůstu objednávek, proto v expedici může docházet až k týdennímu zpoždění!

Zelené potraviny Maria Dallen

V knize Zelené potraviny najdete čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin.
Zelené potraviny Maria Dallen
129 Kč117 Kč bez DPH
Tento produkt nelze zakoupit
Vyprodáno
Osobně v Brněna dotaz
Osobně v Prazena dotaz
Výdejní místona dotaz
Přepravní společnostína dotaz
Kódawa1711
Produkt nebyl hodnocenPřidat hodnocení

V knize Zelené potraviny (neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy) najdete obsáhlý, ale současně čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin:

  • mladý ječmen
  • mladá pšenice
  • alfalfa – vojtěška
  • chlorela
  • spirulina
  • mořské řasy
  • vybrané druhy zeleniny (listový salát, pažitka, špenát, zelí...)

Najdete zde návod jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací. Zelené potraviny představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví.

Autor: Maria Dallen

ISBN: 978-80-254-4590-7

Počet stran: 120

 

SuperPotraviny, potravinyZelené potraviny
Superpotraviny seznamChlorella, Ječmen, Pšenice, Spirulina
Popis
Související kategorie:
Zaměrení:
Léčivé látky: