Osobně v Brně | na dotaz |
Osobně v Praze | na dotaz |
Výdejní místo | na dotaz |
Přepravní společností | na dotaz |
Jáhlové vločky jsou lehce stravitelné a přirozeně bezlepkové. Vločky se vyrábí loupáním prosa, kdy zůstatnou žluté kuličky cca 1 mm velké a z toho se vylisují tyto vynikající vločky. Jáhlové vločky jsou BIO a jsou ideální volbou pro přípravu sladkých i slaných snídaní. Jáhlové vločky, podobně jako například rýžové vločky, můžeme použít do polévek, sýrových pomazánek nebo pro zahuštění omáček. Také jsou dobrým pomocníkem při pečení.
Alergeny: může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Použití: na přípravu kaše (sladká či slaná), nákypů, smoothie, do pečiva, pomazánek, musli, do salátů, polévek, jogurtů
Příprava: jáhlové vločky zalijte horkou vodou nebo mlékem (alternativně můžeme povařit po dobu 2 min.) a nechte cca 10 minut necháme odstát, aby vločky změkly. následně je můžeme dochutit na sladko nebo slano, případně přidat ovoce nebo mleté ořechy
Skladování: v temnu při teplotě do 25 °C a v relativní vlhkosti 70%.
Složení: BIO jáhly (loupané proso) vločky.
Obsah: 200g
Výrobce | Allnature |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
Osobní odběr v Brně zdarma! 2x výdejní místo |