Meruňková jádra

Meruňková jádra jsou dvojího druhu, sladká a hořká. Pouze hořká meruňková jádra (Prunun armeciaca) jsou zdrojem amygdalinu, sladká jádra meruněk nejsou účinná, protože v nich amygdalin téměř není.

Meruňková jádra hořká, účinky a obsažené látky:

  • zdroj vitamínu B17 (amygdalin, laetril)
  • zdroj nenasycených mastných kyselin
  • zdroj vitamínů B3, B9, A, hořčíku, vápníku, draslíku a fosforu
  • podporují imunitní system
  • jádra jsou zásaditá
  • zdroj proteinů

Rakovinové buňky mají obrovskou spotřebu cukru a proto přednostně vychytávají z oběhu i amygdalin (B17). Ten se vcucne do buňky, která z něj sežere cukr a zůstane v ní jedovatý kyanovodík. Hladová rakovinová buňka si tak vlastní žravostí způsobí otravu a to chceme. Hodná a slušná buňka zdravé tkáně není tak hladová a tak se v ní nevytvoří jedu tolik, aby ji to zničilo. Je tedy nutno amygdalin podávat v dostatečném množství, aby byl účinným jedem rakovinovým buňkám a nepoškozoval zdravé.

Zobrazit více Zabalit
Cena a štítky
Hmotnost
Rozsah hmotnosti
Antioxidanty
0 produktů
VÝPRODEJ !
se SLEVOU až 49%
Osobní odběr v Brně
zdarma! 2x výdejní místo