Resveratrol je rostlinná látka, kterou můžeme najít  např. v tmavomodrých a fialových slupkách a jádrech vinné révy (uvádí se, že jeden litr červeného vína obsahuje 0,4–14 mg resveratrolu), arašídech, pistáciích, vlašských ořeších, černém rybízu, borůvkách, brusinkách, švestkách, moruších, v kořenu křídlatky kopinaté, slupkách grapeflruitu a jiných.

Červené víno obsahuje více resveratrolu než víno bílé, protože je tato látka fermentovaná ze slupek hroznů. Resveratrol má neuroprotektivní účinek, je stále méně účinný než kaloricky omezená strava, která chránit mozek před stárnutím ještě víc (odborný asistent Gregorio Valdez)

Více naleznete zde.

Zobrazit více Zabalit

Resveratrol

Řadit dle:0 produktů
Nebyly nalezeny žádné produkty. Zkuste změnit kritéria hledání.

 Kešu ořechy