Resveratrol je rostlinná látka, kterou můžeme najít  např. v tmavomodrých a fialových slupkách a jádrech vinné révy (uvádí se, že jeden litr červeného vína obsahuje 0.4-14 mg resveratrolu), arašídech, pistáciích, vlašských ořeších, černém rybízu, borůvkách, brusinkách, švestkách, moruších, v kořenu křídlatky kopinaté, slupkách grapeflruitu a jiné.

  • červené víno obsahuje více resveratrolu než víno bílé, protože je tato látka fermentovaná ze slupek hroznů.
  • resveratrol má neuroprotektivní účinek, je stále méně účinný než kaloricky omezená strava, která chránit mozek před stárnutím ještě víc (odborný asistent Gregorio Valdez)
  • Více zde: 
Zobrazit více Zabalit

Resveratrol

Řadit dle:0 produktů
Nebyly nalezeny žádné produkty. Zkuste změnit kritéria hledání.